Om prosjektet

Interiør

Så nær som alle leilighetene får romslige balkonger på begge sider, og inneholder to delikate bad med store fliser av høy kvalitet. De lavere etasjene får god oversikt over det frodige, grønne hageområdet mellom byggene, og fra de øverste etasjene blir det flotte utsiktsforhold mot elva og sjøen. Arkitektene har lagt stor vekt på gode planløsninger og innbydende fellesarealer med få leiligheter per oppgang.

Eksteriør

Kjøita Secret Garden vil utgjøre tre lyse bygninger i vakker, særpreget arkitektur.

Først ut var Kanalbygget, som nesten er ferdigsolgt og står klart til innflytting sensommeren 2016. Deretter kom Brobygget med 72 leiligheter, som også er blitt godt mottatt i markedet.

Sist, men ikke minst, lanseres Parkbygget med 28 flotte leiligheter fra 43 – 110 kvm BRA. Både Brobygget og Parkbygget er planlagt innflyttingsklare i tredje kvartal 2017.

Sol og skyggeanalyse

Parkbygget

Brobygget

Parkeringsanlegg

I Kjøita Secret Garden er det lagt spesiell vekt på et innbydende parkeringsanlegg, noe som gjenspeiles både i innkjørselen, fargevalget og belysningen. Parkeringsanlegget er godt opplyst hele døgnet, så det alltid skal føles trygt og godt å komme hjem til Kjøita Secret Garden. Innvendige veggflater fremstår i lyse, delikate farger og gulvet har et slitesterkt epoxy-belegg. Hvert enkelt heis- og trappehus får dessuten sin egen farge, og hele anlegget blir skiltet på en elegant og lettfattelig måte slik at det blir enkelt å finne frem.

 

Nærområdet

Kjøita

Kjøita Secret Garden ligger solrikt plassert mellom kanalen og elva på Kjøita; bare få minutters spaser- eller sykkeltur fra Kristiansands bykjerne. Skoler, barnehager, butikker og metrobuss finnes like i nærheten, det samme gjelder Universitetet i Agder og flere treningssentre. Både sjø og skogsterreng innbyr til et innholdsrikt og aktivt liv i sentrum av Sørlandets hovedstad.

Zenit brygge

Langs Otra, like nedenfor Kjøita Secret Garden og Kjøita Zenit, ligger en flott badebrygge, der beboerne kan slappe av i sola eller ta en dukkert i elva. Den oppgraderte bryggen er en gave fra RLV-Utvikling, utbyggerne bak Kjøita Secret Garden og Kjøita Zenit, som ønsket å bidra til å skape et trivelig, felles utemiljø ved vannet, hvor alle som vil kan slå seg ned for å nyte elva, naturen og utsikten.